El-scootere fra TOPRO

Lev mer med scooter

En El-scooter er et flott framkomstmiddel for en rekke brukere. Den kan kjøres uten førerkort da du som bruker regnes som gående. Den tar relativt liten plass og har god rekkevidde. Behagelig sete med gode armlener gjør at du enkelt og trygt kommer deg opp på scooteren. Få, tydelige betjeningsknapper gjør scoooteren enkel å manøvrere.

En Elektrisk firehjulsscooter er et fantastisk hjelpemiddel

Den gir de som trenger det en mulighet til å komme seg rundt på en enkel og trygg måte. Det være seg til butikken, for å besøke venner og bekjente eller rett og slett for å komme seg litt ut og rundt. I Norge har El-scootere en maksimal hastighet på 9,9 km/t noe som gjør at du som sjåfør er definert som gående. Dette er en ekstra sikkerhet både for deg og for omgivelsene.

Trygghet for at valg av scooter er rett

TOPRO Industri AS importerer El-scootere fra anerkjente KYMCO for salg i Norge. Dette sikrer deg som forhandler og dine kunder en kvalitetsscooter til en fornuftig pris og en trygghet for at du får bistand innen rimelig tid om noe skulle skje. El-scooteren kan lades i en vanlig stikkontakt. Den tåler vær og vind, selv om vi anbefaler at den står under tak for å holde seg fin og vare i lang tid.

Hva er egentlig en El-scooter?

En el-scooter gir deg frihet til å fortsatt kunne komme deg rundt for å pleie sosial omgang med venner og familie. En El-scooter gir deg glede over å kunne være selvhjulpen med å komme deg ut og dit du vil, når du vil. Vi sier det enkelt og greit – Lev mer med scooter.Kymco Maxer El-scooter

Dette er Kymco´s flaggskip når det gjelder elektriske scootere. Maxer er en lettkjørt og komfortabel scooter med god rekkevidde. Høy bakkeklaring, behagelig dempesystem og lang rekkevidde gjør denne scooteren like godt egnet på rolige grusveier i skogen som en tur i mer urbane strøk.

Pris 49.990,-

Last ned produktark

 Kymco Agility El-scooter

Dette er en lettkjørt og komfortabel scooter med god rekkevidde. Oljefylte støtdempere, luftfylte dekk og et godt polstret sete med gode reguleringsmuligheter sikrer deg en mest mulig behagelig tur.

Pris 43.990,-

Last ned produktark

 Kymco K-Lite El-scooter

Den nye K-Lite Comfort er den letteste og mest komfortable sammenleggbare scooteren fra Kymco. K-Lite er ekstremt manøvrerbar, og egner seg også fint til innendørs bruk. Scooteren er designet med svært lette komponenter, og er enkel og legge sammen hvis man ønsker å ta den med i bil eller på tog eller lignende. De forbedrede fjærene foran og bak sørger for en så komfortabel tur som
mulig.

Pris 19.990,-

Last ned produktark